Ralingsåsgården

Ledig Tjänst

Vi söker en vice gårdsföreståndare
till Ralingsåsgården

Ralingsåsgården är en konferens- och lägergård som ligger naturskönt i dalen ned mot sjön Ralången, strax utanför Aneby. Gården har drygt 100 sängplatser och tar emot allt från enstaka personer, små sällskap till stora grupper och konferenser. I verksamheten ingår vandrarhem, camping och olika arrangemang som läger, kurser, församlingshelger.
På gården finns även folkhögskoleutbildning under stora delar av året som organiseras av Team Med Uppdrag.

Som biträdande gårdsföreståndare hjälper du nuvarande gårdsföreståndare med gårdens dagliga drift och långsiktiga skötsel samt utveckling av Ralingsåsgården. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av kundkontakter, värdskap samt fastighetsansvar men praktiska arbetsuppgifter kopplade till byggnader, utom/inomhusmiljö. Arbetet sker i nära samarbete med gårdsföreståndare, fastighetskommittén och en vaktmästare. Tjänsten innefattar även telefonjour, kvälls- och helgarbete. Det är en fördel, men inget krav, om du är bosatt i Aneby kommun eller i närheten av Ralingsåsgården.

Vi söker dig som är driftig och positiv med en god samarbetsförmåga, praktiskt kunnig och kan hålla många bollar i luften. Vi värdesätter om du är självgående och ansvarstagande.
Tjänsten omfattar minst 50% och tillträde under hösten.
Arbetet på Ralingsåsgården varierar med säsong och bokningar. Vilket innebär vissa veckor med fler arbetstimmar och andra veckor färre arbetstimmar. Upplägget av arbetstiden görs i samråd med gårdsföreståndaren. Du är anställd av den ideella organisationen Kristen Samverkan Småland Blekinge, som är en regional del av EFK. KSSB äger Ralingsåsgården, Flahults ungdomsgård samt Kustgården Senoren. Vi jobbar utifrån en kristen värdegrund.

Vi tror på framtiden och expanderar. Välkommen till ett trevligt gäng medarbetare på Ralingsåsgården.

  Vi söker dig som:

   

  • tycker det är viktigt med bra service och nöjda gäster.
  • är kreativ, problemlösare och inte rädd för att jobba praktiskt.
  • är självgående och ansvarstagande.
  • har förmåga att strukturera, planera och prioritera arbetsuppgifter
  • har körkort
  • förstår tyska och/eller engelska
  • är kunnig inom el

  Tjänstegrad: 

  Minst 50%

  Tillträde: 

  Hösten -21

  Ansökan: 

  Info om hur man söker…