Stugor i Aneby

Boende

På Ralingsåsgården kan både själen och kroppen hitta vila och ro.

 

 

StugorCamping

Flexibla möjligheter

Ralingsåsgården erbjuder
mer än 100 sängplatser

Flexibla möjligheter

Ralingsåsgården erbjuder
mer än 100 sängplatser

sovrum i stuga Ralingsåsgården

Ralingsåsgården erbjuder

Stugor i Aneby

På Ralingsåsgården kan både själen och kroppen hitta vila och ro. Vi påverkas av miljön och omgivningarna runt omkring oss. Därför kan vi varmt och stolt rekommendera boendet på Ralingsåsgården. Inramningen i det vackra och stilla landskapet ger inte bara lugn och vila utan också hög luft och rymd för nya tankar och perspektiv.

Vi kan erbjuda boende för allt från enskilda personer, par och familjer till stora grupper. Gården kan erbjuda mer än 100 bäddar och därtill boende på golvplats eller camping. Välj mellan stugor och torp, stort eller smått, modernt eller charmigt. Det vackra landskapet och lugnet ingår vilket val du än gör.
Varmt välkommen!

Husbil, Husvagn, tält

Camping

Ralingsåsgårdens camping ligger mycket vackert belägen norr om Aneby på det småländska höglandet. Campingen ligger högt belägen, med utsikt över sjön Ralången. Närhet till skog och natur med närhet till flera turistmål runt om i norra och östra Småland, såsom Gränna, Visingsö, Eksjö trästad och Astrid Lindgrens värld.

På området finns en camping med drygt 50 elplatser samt 7 stugor för uthyrning. Det finns en välutrustad servicebyggnad med toaletter, duschar, tvätt och campingkök. På området finns även bollplan, volleybollnät och lekplats. Nere vid Ralången finns vindskydd, grillplats och möjlighet att hyra både båt och kanot.

Campingen är öppen alla dagar från 1 maj till 15 september.

Campingpriser/dygn

  • Husvagn 325 kr/dygn inkl el
  • Tältplats 240 kr/dygn inkl el

Boende i logement

  • Sängplats, från 350 kr/natt
Husbil på camping