Om oss

Om oss

Året runt är Ralingsåsgården en levande plats. Det är en konferensanläggning och lägergård. Här finns festlokaler, övernattningsstugor och camping. Den ligger naturnära och skönt några kilometer utanför Aneby i norra Småland. I backen ovanför sjön Ralången, i närhet till skog och öppna fält har Ralingsåsgården ett svårslaget läge.

Det är en gård för varierande verksamheter, från stora till små arrangemang. Lokalerna är lämpliga för företagskonferenser, bröllop, församlingsdagar, barn- och ungdomsläger och fester.
De olika boendena fungerar från enstaka nätter till längre vistelser. Gården har sedan början av nittiotalet fungerat som bas för Team Med Uppdrags verksamhet, i synnerhet Bibelskola Livskraft, en utplacerade folkhögskolekurs från Liljeholmens folkhögskola. En bra bit över 2000 unga vuxna har därför genom åren tillbringat ett eller flera år på gården.

På gården finns Ralingsåskyrkan som genom åren varit en samlingsplats för många kristna konferenser och gudstjänster. Det är alltjämt en av närområdets största samlingslokaler och används återkommande för konserter och större samlingar.

Ralingsåsgården är en plats för goda upplevelser där naturskön miljö gör gott för själen, en plats där människans djupare behov kan bli mötta. Här finns utrymme för allvar och lek, glädje och äkthet.
En plats att trivas på!

 


test