Om Ralingsåsgården

Om oss

 

Ralingsåsgården är en konferens- och lägergård som ligger naturskönt med fantastisk utsikt över sjön Ralången utanför Aneby på Småländska höglandet.

01. Naturskönt

Ralingsåsgården är en plats för goda upplevelser där naturskön miljö gör gott för själen, en plats där människans djupare behov kan bli mötta.

02. Flexibelt

Från små till stora arrangemang, möjligheterna är många och flexibiliteten stor. Här finns utrymme för allvar och lek, glädje och äkthet.

03. Personligt

Vår ambition är att bemötande och upplevelsen ska överträffa förväntningarna. Att era unika önskemål så långt det är möjligt blir mötta.

Ralingsåsgården

En plats att trivas på!

Ralingsåsgården är en konferens- och lägergård som ligger naturskönt med fantastisk utsikt över sjön Ralången utanför Aneby på Småländska höglandet.

Gården har drygt 100 sängplatser fördelat på stugor och rum, samt en camping. Vi tar emot gäster året runt.

Vår gård erbjuder en naturskön och inspirerande konferensmiljö och lägerplats. Vi tar emot allt från små sällskap till hundratals gäster.

Ralingsåsgården är en plats för goda upplevelser där naturskön miljö gör gott för själen, en plats där människans djupare behov kan bli mötta. Här finns utrymme för allvar och lek, glädje och äkthet.

En plats att trivas på!

Boende, arrangemang och mat

Ralingsåsgårdens medarbetare

peterklint

Peter Klint

Gårdsföreståndare

0380 – 402 95
Maila mig här

För en god sak

Supporta Ralingsåsgården

Delar av vårt arbete bärs av volontärer och frivilliga som ger av sin tid och sitt engagemang. Många har upplevt att Ralingsåsgården är en viktig och speciell plats och vi önskar den ska få fortsätta vara det för kommande generationer.

Det finns möjlighet att ge till vårt arbete. Ytterst frivilligt, men alltid välkommet!