Catering Ralingsåsgården Aneby

Mat till festen

Ralingsåsgården skräddarsyr cateringen efter era önskemål.

 

 

Vi gör festen festligare

Catering i Aneby

Även om ni inte befinner er på Ralingsåsgården kan ni ta del av vår goda mat. Vi levererar till alla typer av sällskap från tjugofem personer och uppåt.
Tveka inte att höra av dig oavsett om du representerar ett företag, en ideell organisation eller dig själv.

Vi är flexibla och skräddarsyr cateringen efter era önskemål. Ni kan kombinera våra olika menyer och gärna komma med egna idéer.
Slå oss en signal så hittar vi bästa lösningen för just er när det är dags för ett event eller en fest.

Porslin och serveringspersonal till catering

Vi hjälper gärna till med porslin och servering. Vill du ha ett prisförslag, kontakta oss här nere för en intresseanmälan

Intresseanmälan

9 + 6 =

Ralingsåsgården
578 91 Aneby
+46 (0)380-4 02 95
info@ralingsasgarden.se

Vi listar varför catering är bra

Fördelarna med catering

Catering är en populär och praktisk lösning som erbjuder en mängd fördelar för en mängd olika tillfällen och evenemang. Här är fem av de mest framstående fördelarna med catering:

Catering är bekvämt
Detta innebär att värdar och arrangörer inte behöver oroa sig för matlagning, servering och all den stress som kan komma med att försöka förbereda maten själva. Istället kan de lita på att köket och personalen från Ralingsåsgården tar hand om allt detta, vilket frigör tid och energi för att fokusera på att skapa en minnesvärd upplevelse för sina gäster.

Professionell kvalitet
En annan fördel är att Ralingsåsgården har den erfarenhet och kompetens som krävs för att leverera högkvalitativ mat och service. Detta innebär att gästerna kan förvänta sig en smakrik och välförberedd måltid som kommer att göra intryck.

Menyvariation
Ralingsåsgården vill så långt det är möjligt möta upp era önskemål vad gäller meny och ger olika förslag som kan passa just er fest. Vi skräddarsyr menyer för att passa olika smaker och kostrestriktioner. Oavsett om det handlar om vegetarisk, vegansk eller någon annan typ av matpreferens eller allergi, kan Ralingsåsgårdens restaurang anpassa maten för att tillfredsställa gästernas behov.

Tidsbesparing
Särskilt för större evenemang är tidsvinsten en stor fördel med catering. Att lita på Ralingsåsgården som cateringföretag minskar behovet av att göra matinköp, förbereda maten och hantera serveringen. Detta sparar tid och energi som annars skulle gått till att planera och utföra dessa uppgifter.

Minimerar stress
Slutligen minimerar catering stress för värdar och arrangörer. Att ha professionell hjälp vid sin sida tar bort en stor del av ansvaret och bekymren som är förknippade med att organisera en måltid för en fest, stor som liten. Du kan slappna av och njuta av festen istället för att vara upptagna med att hantera matrelaterade detaljer.

Sammanfattningsvis ger catering från Ralingsåsgården en praktisk och problemfri matlösning. Med bekvämlighet, professionell kvalitet, menyvariation, tidsbesparing och minimerad stress är det inte konstigt att catering är en populär val för många olika typer av sammankomster och tillställningar. Ralingsåsgården levererar catering i Aneby och orterna runt omkring i norra Småland. Vad kan vi få göra för dig?

Vilka är önskemålen?

Njut av god mat på Ralingsåsgården

Ralingsåsgårdens vackra omgivningar och rofyllda utsikt skapar en inramning åt små och stora fester, middagar eller bjudningar.

Catering

Vi är flexibla och skräddarsyr cateringen efter era önskemål.

Bröllop & Fest

Rymliga lokalerna för små och stora sällskap, upp till 200 gäster.

Minnesstunder

Vackra och rofyllda miljöer ger en fin inramning till en minnesstund.

Ralingsåsgården Aneby

Vår Restaurang

Ralingsåsgårdens goda kök står till förfogande för allt från mindre fester till företagsevent, församlingsdagar eller konferenser. Vill du äta på annan ort kan du ta del av vår goda mat tack vare vår cateringservice.